De asemenea, personalul organizeaza ateliere indoor in zilele mai racoroase sau ploioase. Astfel, copiii nu se plictisesc, iar parintii pot savura o cafea pe terasa acoperita sau pot discuta cu alti oaspeti in lounge.
Pentru a intelege unde se mananca cel mai bun bors de peste, trebuie sa stii ce presupune acest preparat traditional. Un bors autentic nu se face oricum. El presupune ingrediente proaspete, peste pescuit din Dunare, legume de sezon, leustean verde, sare grunjoasa si, bineinteles, bors natural fermentat, preparat chiar in gospodaria localnicilor. Reteta nu este scrisa, ci transmisa oral din generatie in generatie, cu mici variatii care dau personalitate fiecarei farfurii.

Fiecare tur ghidat in Delta Dunarii este insotit de echipamente de siguranta, barci dotate corespunzator, personal pregatit si, la cerere, servicii foto sau video. Rezervarea acestor tururi se poate face direct pe site-ul https://paradishotel.ro sau la receptia hotelului, iar informatiile complete sunt disponibile pentru fiecare tip de tur.
Multi dintre oaspeti considera aceasta locatie ca fiind “un colt de rai” si o recomanda cu incredere prietenilor si cunoscutilor. Cu fiecare sezon, hotelul atrage tot mai multi vizitatori care isi doresc o experienta autentica si relaxanta in Delta Dunarii.
